Moderní mléčná kuchařka : Mléčné pokrmy, lahůdky a nápoje /

Receptář vychází z hledisek racionální výživy a snaží se obohatit náš jídelníček o pokrmy z mléka a mléčných výrobků. Zařazuje jak typické mléčné pokrmy, tak i předpisy na množství jídel z masa, drůbeže, ryb a zeleniny, při jejichž přípravě se mléko uplatňuje jako významná složka. Kuchařka také prop...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1973
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01517ma 2a2200265 454500
001 4227400000006960
005 20221120145511.0
008 0614s1973----xr ---------u-------cze-d
020 |c 38.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.5 :637.1/.3 
245 0 0 |a Moderní mléčná kuchařka :  |b Mléčné pokrmy, lahůdky a nápoje /  |c Autor: kol. ; Fot. : Olga Davidová a Stanislav Němec 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1973 
300 |a 471, [4] s. : [16] s. fot. a barev. fot. 
500 |a 15000 výt. 
500 |a Názvový rejstřík receptů 
500 |a S tb. v textu 
500 |a Vazba: Marta Sombergová 
520 2 |a Receptář vychází z hledisek racionální výživy a snaží se obohatit náš jídelníček o pokrmy z mléka a mléčných výrobků. Zařazuje jak typické mléčné pokrmy, tak i předpisy na množství jídel z masa, drůbeže, ryb a zeleniny, při jejichž přípravě se mléko uplatňuje jako významná složka. Kuchařka také propaguje nové odborné poznatky v přípravě mléčných pokrmů z oblasti chemie a mikrobiologie a uvádí moderní předpisy na domácí přípravu všech dietních kysaných mléčných výrobků. 
653 |a Jídla mléčná  |a Nápoje mléčné  |a předpisy  |a Kuchařky (knihy)  |a receptury 
910 |a LIG502 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 10792  |d 10792 
993 |0 0  |1 422740013986  |4 0  |6 6415_63713  |7 0  |9 11861  |a 38.00  |b 0  |c 13986  |d 1999-06-14  |e 0  |f DOSP  |g 641.5 :637.1/.3  |h 38.00  |l DOSP  |r 2022-11-20  |t 5  |w 2022-11-20  |y KN