Nenadálé radosti - Small, Bertrice (Baronet, 2007)
Ashley má vše, co si žena může přát. Nejenže je bohatá a úspěšná, ale vede i uspokojující sexuální život na Kanálu, tajné síti, která umožňuje ženám prožívat své nejdivočejší sny.