Kočka, která rozmlouvala s krocany - Braun, Lilian Jackson, 1913- (Moba, 2009)
Než se uskuteční slavností otevření nového knihkupectví, rozvlní klidné vody městečka záhadné úmrtí. Policie jako obvykle zprvu tápe v temnotách.