Nebezpečné radosti - Small, Bertrice (Baronet, 2009)
Ovdovělá Annie sama pečuje o pět dětí, což ji začíná zmáhat a stává se nervozní. To neunikne její sestře a ta ji přihlásí do soutěže sponzorované televizí. Annie vyhraje první cenu-týden v luxusních lázních.