Drobné mince - Parker, Robert B., 1932-2010 (BB art, 2008)
Bostonské soukromé očko Sunny Randallová se připojí k nejdůležitějšímu muži svého života - k svému otci - aby se s ním pokusila rozlousknout dvacet let starý případ. Když po dvaceti letech opět udeří sériový vrah Somrák, policie se bez váhání obrátí na policistu, který je v současnosti sice na odpočinku, ale kdysi vedl původní vyšetřovací tým pověřený pátráním po Somrákovi. Vyšetřovatel s ostřížím zrakem a milující rodič. Phil se obrátí na svou dceru Sunny, aby mu pomohla polapit zločince, který před spravedlností prchá už dlouhou řadu let.