Lexikon české literatury S - T : osobnosti, díla, instituce. - Merhaut, Luboš, 1961- (Academia, 2008)
Čtvrtý díl dovršuje velkorysý projekt encyklopedie, která se svými více než 3700 hesly představuje u nás zatím nejrozsáhlejší encyklopedické dílo české literatuře věnované, které zahrnuje celou dobu její existence, od staroslověnských a latinských počátků do poloviny 20. století.