Pomsta Zlé víly - Křížová, Petra (Princezna, 2006)
Růženka a její princ Filip chystají oslavu druhého výročí své svatby. Během oslav dojde k zatmění slunce a hrad i s celou krajinou se ponoří do tmy. Nikdo netuší, jakou pohromu tazmění způsobí...