Fotbalové historky - Klein, Martin, 1962- (První čtení v angličtině, 2009)
Pět příběhů v angličtině ze světa fotbalu, nejen pro sportovní fanoušky. Kniha je určena pro samostatné čtení v cizím jazyce. Text je přizpůsoben jazykově i tématicky začínajícím čtenářům a přispívá k dalšímu jazykovému rozvoji dítěte. Obsahuje abecední i tématický slovníček.