Florenťanova nevěsta - Dübell, Richard, 1962- (Moba, 2009)
Florencie, 16. století - Lorenzo Ghirardi je vyslán zámožným obchodníkem, aby vyzvedl jeho budoucí snachu Clarice. Jeho mise však skončí katastrofou: na místě setkání Lorenzo najde pouze vyrabované vozy, mrtvé a zraněné. Jeho chráněnka byla unesena zločineckou bandou známou jako "Vlčí sebranka". Lorenzo ví, že Clarice může osvobodit pouze pomocí lsti. Nechá se tedy k bandě naverbovat jako žoldnéř a vystaví se tak smrtelnému nebezpečí...