Dívky v sedlech 11. Pony klub - Bryant, Bonnie (Klokan, 2004)
Již jedenáctý díl řady vyprávění o třech kamarádkách - Stefi, Carol a Lise. Dívky mají kromě přátelství také společnou lásku ke koním a s nimi prožívají mnoho nádherného.