Touha jako píseň - Flegelová, Libuše (Akcent, 2010)
Blanka byla trochu snivá, svýma krásnýma očima sála do sebe všechen ruch, život kolem sebe. O vše se zajímala, milovala život, lidi a někdy si je představovala i trochu krásnější, než ve skutečnosti byli. Do jejich městečka občas zavítali různé kočovné divadelní společnosti a rodiče vždy brávali děti na představení. Tak se před dívkou pomalu otvírala cesta k umění a ona se rozhodla, že po ní půjde.