Panny - Pittnerová, Vlasta, 1858-1926 (Vysočina, 2007)
Vyšívání výbavy, to bývala kdysi jedna z hlavních parcí panen, které se chystaly na svůj život v manželství. Bylo to za těch starých "zlatých" časů, kdy se dívky vychovávaly jenom pro domácnost, jen za hospodyně a musely si zvykat na veškeré nepohodlí.