Sváteční víkend - Maynard, Joyce, 1953- (Ikar, 2010)
Joyce Maynardová má neopakovatelný cit pro tajemství dospívání a svým dojemným a křehkým příběhem vyvolává ve čtenářích vzpomínky na jeho vlastní dětství. Maynardová stylem připomene Pokání Iana McEwana nebo klasiku literatury o dospívajících, Salingerovo Kdo chytá v žitě.