Darovanému manželovi na zuby nekoukej - Jakoubková, Alena, 1958- (Moba, 2013)
Sienna nemá v úmyslu se vdát a vůbec neplánuje mít děti. Když ji však v posteli s milencem nachytá jeho manželka a místo očekávané scény jí svého muže doslova "daruje", žije Sienna s Borkem řadu let v docela spokojeném manželství. Pak ale zjistí, že otěhotněla, a je zoufalá. Kvůli dávnému traumatu se rozhodla zůstat bezdětná, a najednou ji osud vypekl.