Za chlapem a tramvají neběhej - za pět minut je tu další - Palková, Libuše (Computer Media, 2013)
Konečně pravda o ženách, mužích a sexu, podaná s řízností a otevřeností, jaké u jiných žen zatím nenajdeme. Eva Hauserová, spisovatelka, publicistka, překladatelkaVtipná kniha o smutné pravdě, kterou matky svým dcerám většinou neříkají, ale všechny by ji měly znát dlouho před tím, než začnou hledat onoho prince na celý život... no, minimálně na pár společných let. Laďka Něrgešová, moderátorka a herečkaMírný feminismus v mezích zákona, vycházející z hlubokých znalostí a bohatých životních zkušeností, servírovaný s jistou dávkou nadhledu a přikořeněný humorem. Tato knížka Libuše Palkové si nepochybně své čtenáře najde (i když asi spíš čtenářky). Zdeněk Rosenbaum, spisovatel, novinář a redaktorTuto vtipně napsanou knihu o komplikovaných vztazích mezi muži a ženami nenapsala bojovná feministka, jak by se mohlo na první pohled zdát, ale citlivá, křehká a láskyplná bytost, která vystihla jemnou ironii vztahů. Dan Harris, hudebník