Vojín Sígr aneb Ne-skutečná vojna : V Sušici nebojovali jen Amící - Rajsigl, Oldřich, 1950- (Práh, 2013)
Pamětníci dobře vědí a rádi zavzpomínají. A ti, kteří povinnou vojenskou službu v Československé lidové armádě již nezažili, se poučí a hlavně pobaví. Říkalo-li se kdysi naší socialistické vlasti Absurdistán, o armádě to platilo dvojnásob.