Skarlet, víla granátového kamene : Duhová kouzla - Meadows, Daisy (Duhová kouzla, 2010)
Skarlet nemůže bez svého kouzelného drahokamu provádět zmenšovací a zvětšovací kouzla. Když Ráchel s Kristýnou objeví v trávě živé maličké ovečky, dojde jim, že granátový kámen nemůže být daleko.