9 draků - Connelly, Michael, 1956- (DOMINO, 2010)
Čtrnáctá kniha série Harry Bosch.Detektiv Harry Bosch vyšetřuje přestřelku v drsné čtvrti Los Angeles, při níž byl zavražděn majitel obchodu, téměř sedmdesátiletý muž čínského původu. A protože mrtvý muž kdysi prokázal Boschovi laskavost, detektiv slíbí jeho synovi, že vraha dopadne - i kdyby ho to mělo stát cokoli.Čím hlouběji se však do případu noří, tím naléhavěji si uvědomuje, že zřejmě nešlo o obyčejnou loupež, nýbrž o nájemnou vraždu, kterou má na svědomí čínská triáda. Jeho domněnka se brzy potvrdí: nejprve mu kdosi telefonicky vyhrožuje, a když na varování nedbá, je jeho dcera Maddy unesena v Hongkongu.Zoufalý Bosch odjíždí do Asie a za pomoci své bývalé manželky Eleanor se snaží dceru vypátrat a osvobodit. Nachází se však v naprosto cizím městě, kde vše funguje podle jemu neznámých principů. Navíc se ocitá v časové tísni: pokud se během několika dní nevrátí do Spojených států, bude muž podezřelý z vraždy majitele obchodu propuštěn na svobodu...