V náručí nepřítele - Clark, Mary Higgins, 1929- (Klokan, 2011)
Laura má za sebou otřesný zážitek - jako čtyřletou ji unesli a další dva roky věznili a zneužívali. Následky těch hrůzostrašných let se projevují v podobě zvláštní psychické poruchy: Laura se čas od času chová jako jiná osobnost a své chování si nepamatuje. Jednoho dne se ocitne v podezření, že zabila svého profesora, kterému údajně psala milostné dopisy. Laura vinu popírá, proti ní však svědčí množství důkazů.