Nejlepší světové čtení. Černé slunce. Dobrý ročník. Orbit - Roberts, Nora, 1950- (Nejlepší světové čtení, 2007)
Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů oddychových žánrů od renomovaných amerických autorů. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými informacemi o jejich tvůrcích.