Arcibiskupův noční host / V tajných službách Otce vlasti - Bauer, Jan, 1945- (MOBA, 2013)
Uprostřed jedné srpnové noci roku 1348 dostává magdeburský arcibiskup nenadálou návštěvu. Kdo je tajemný host, který se k němu vnutí v tak pozdní dobu, a proč ho arcibiskup přijímá?