Lída Baarová. Krása je hřích - Přibský, Vladimír, 1932- (Malý princ : Miroslav Ilenčík, 2014)
Publikací Lída Baarová Krása je hřích se završuje volná trilogie románů, které pojednávaly o osudech významných českých hereček ve třicátých letech.