Umři znovu - Gerritsen, Tess, 1953- (Euromedia Group k.s. - Knižní klub, 2015)
Rizzoliová a Islesová už viděly ledaco. Ale mrtvola, která vypadá jako po zuřivém napadení divokou šelmou? Navíc když je zřejmé, že vraždu má na svědomí jiná lidská bytost? Leon Gott byl proslulý vycpávač zvěře. Teď se však sám stal něčím úlovkem. Probudil snad Leon predátora mnohem nebezpečnějšího, než byli ti, jejichž trofeje mu visí na stěnách? Doktorka Islesová tuší, že tato vražda není ojedinělá a že souvisí se staršími případy. Jen o tom musí přesvědčit své kolegy. A najít důkaz. Pátrání ji s detektivem Rizzoliovou zavede do Botswany, kde měl před sedmi lety za děsivých okolností zemřít Gottův syn. Začíná to vypadat, že dravec, který řádil tehdy v Africe, změnil teritorium. Bude třeba vylákat ho ze skrýše, nastražit past - a použít živou návnadu