Nezvladatelná láska - James, Julie, 1974- (Oldag, 2014)
BYL ZVYKLÝ DOSTAT VŠECHNO, CO CHCE. Asistent státního žalobce Spojených států amerických Cade Morgan, bývalá fotbalová hvězda a nyní přední chicagský prokurátor, udělá cokoli, aby dopadl jednoho úplatného senátora státu, a k tomu potřebuje pomoc Brooke Parkerové. Ta jako hlavní právnička právního oddělení společnosti provozující síť restaurací může v jednom pětihvězdičkovém podniku umístit pod senátorův stůl štěnici, aby ho FBI mohla odposlouchávat. Cade jen musí Brooke přesvědčit, aby spolupracovala a neváhá přitom využít trochu svého šarmu ani moci svého úřadu. A TEĎ CHCE JI. Chytrá profesionálka Brooke pochopí, že bude muset jít s Úřadem státního žalobce USA do hry, třebaže to bude znamenat práci s Cadem. Není pochyb o tom, že za všemi jejich sarkastickými vtípky jiskří vzájemná přitažlivost, ale Brooke je rozhodnuta nechat věcem volný průběh. Cade souhlasí dokud ho dramatický zvrat událostí nevrhne do chaosu a on si neuvědomí, že chce víc než jen příjemně strávený čas od jediné ženy, do níž se může děsivě, nezvladatelně zamilovat.