Vlastní krev - Cornwell, Patricia, 1956- (Euromedia Group k.s. - Knižní klub, 2016)
Dvaadvacátá kniha série Kay Scarpettová. Kay se chystá s manželem na dovolenou do Miami. Jenomže v den odjezdu se na zídce zahrady za jejím domem objeví sedm měděných mincí. A vzápětí volá Marino, že pět minut odtud došlo k vraždě. Místo slunce a moře tak Scarpettovou čeká ostřelovač, který vraždí beze stopy. Když se kvůli němu Kay ocitne na Floridě, s dovolenou to rozhodně nemá nic společného. Ale je možné, že by do případu byla zapletená i neteř Lucy? Její vlastní krev?