Ví o tobě - Pinborough, Sarah, 1972- (Metafora s.r.o., 2017)
Louise opustil manžel kvůli jiné, a tak se jediným mužem v jejím životě stal její syn. Proto Louise pracuje na poloviční úvazek, aby je uživila a zároveň mohli být spolu. Všechno se však změní, když se seznámí s okouzlujícím Davidem a jeho roztomilou ženou Adele, kteří ji vtáhnou do spletité sítě jejich manželství