Tichý. Kronika vraha - Raab, Thomas, 1970- (Dobrovský s.r.o., 2017)
Z nekonečného utrpení, způsobeného okolním hlučným světem, ho dokáže vysvobodit jediné. Ticho smrti. Ve své rodné vesnici za sebou zanechává krvavou stopu. Díky svému neuvěřitelně citlivému sluchu se naučil ke svým obětem připlížit nehlučně jako šelma, a tak dle libosti rozdává dar smrti.