Druhá šance - Levy, Marc, 1961- (Motto, 2014)
Andrew Stilman, významný reportér New York Times, se právě oženil. Dne 9. července 2012 ráno běží podél řeky Hudson, když na něj najednou někdo zaútočí. Ucítí v zádech palčivou bolest a zhroutí se na zem. Když se probudí, píše se 7. květen 2012. Do svatby i do podivného útoku zbývají dva měsíce. Od tohoto okamžiku má šedesát dní na to, aby odhalil útočníka a zjistil jeho motiv, šedesát dní na to, aby zvrátil běh osudu