Kia Ora e Hoa : Příběh ze země Aotearoa (Nakladatelsví Petr Nazarov, 2018)
Příběh ze země Aotearoa se odehrává v rozmezí sedmnácti let na Novém Zélandu. Je to nejen cestopis, ale především příběh člověka o jeho osudové cestě, kterým není nikdo jiný, než autor sám