Malá baletka. Nela a tančící kocour - Bussell, Darcey, 1969- (Mladá fronta, a.s., 2018)
Když Nela dostane od Rosy červené baletní střevíčky, netuší, že jsou kouzelné! Přenesou ji do Země kouzel, kde potká krásného Bílého kocoura, který slíbí, že jí bude dělat průvodce. Bílý kocour seznámí Nelu s obyvateli království a zažijí spolu napínavé dobrodružství