Fuk a Puk ve městě - Slezáková, Marie (Brána, a.s., 2017)
Ve staré stodole na statku žijí dva pavoučci Fuk a Puk. Fuk je nebojácný a vynalézavý, Puk je trochu bázlivý, ale chce se ve všem Fukovi vyrovnat. Rádi si spolu hrají a vymýšlejí různá dobrodružství. A jednou je napadne, že se spolu vydají do města