Kudy vchází světlo : Případy vrchního inspektora Gamache - Penny, Louise, 1958- (Světový bestseller, 2019)
Stěží si lze představit náročnější životní zkoušku. Kariéra Armanda Gamache, dříve respektovaného vrchního inspektora quebecké Sureté, balancuje nad propastí a v rozkladu je také jeho oddělení vražd, ze kterého musela odejít většina jemu věrných agentů. Osamělý policista čelí nejen intrikám z nejvyšších míst, ale i nedůvěře mezi nejbližšími. Ze staré známosti vezme případ Constance Pineaultové, která zemřela těsně před plánovanou cestou do vesničky Three Pines a pak se strhne něco nevídaného. Ve hře jsou tisíce životů a Gamachovi síly den ode dne ubývají