Nebudete se bát ničeho zlého - Searles, John, 1946- (Mystery Press, 2017)
Jedné zasněžené zimní noci vezmou rodiče svou dceru Sylvii s sebou na tajemnou schůzku do nedalekého kostela. Zatímco dívka čeká v zaparkovaném autě, jsou její otec i matka za nejasných okolností brutálně zavražděni. Dospívající dívka se rozhodne na vlastní pěst zjistit, co se té osudné noci v kostele doopravdy stalo