Druhý život Nicka Masona - Hamilton, Steve, 1961- (Euromedia Group, a.s. - Knižní klub, 2018)
Nick Mason byl odsouzen na dvacet pět let ve vězení za zpackanou loupež, při které zemřel člověk. Nick sice rozhodně není žádný svatoušek, ba naopak, ale do tohohle se namočit nechtěl. Jenže se rozhodl, že své kamarády nepráskne. Jednoho dne však dostane od vlivného mafiánského bosse Colea nabídku. Může být propuštěn bez záznamu v trestním rejstříku, jako by to celé byl jen omyl, musí však být kdykoliv připraven splnit jakýkoliv úkol. Nick ví, že má jen dvě možnosti - buď nabídku přijme, nebo zůstane v podstatě do konce života trčet ve vězení a ještě k tomu ohrozí svoji bývalou manželku a jejich dceru. Hned prvním rozkazem je zabít jistého muže v motelu