Naše studánky : Pověsti - legendy - místopis - Kovařík, Petr (Universum, 2019)
Místopisný průvodce, vyprávění o studánkách, které jsou odedávna uctívány a spojeny s mnoha pověstmi a legendami, tipy na výlety