Medovníček a jeho nemocnice pro zvířátka - Lebeda, Jan, 1936- (Euromedia Group, a.s., 2021)
Medovníček s Medulkou a Medulínkem spokojeně žijí ve své chaloupce v lese, když se jednoho dne stane něco strašného. Medulínka unesou zlé africké včely. Medovníček a Medulka jsou ale stateční skřítci, ničeho se nezaleknou a vydávají se hledat Medulínka až do Afriky. Co se jim přihodí na cestě, jak Medulínka osvobodí a co je potká po návratu domů? Vyhrají válku se zuřivými asijskými vosami? Jak přijdou na nápad založit nemocnici pro zvířátka a postarat se o okolní přírodu? O tom všem se, děti, dočtete v knížce, kterou pro vás napsal pan spisovatel Lebeda a nakreslila Veronika Balcarová