Hora Duchů - Perry, Kyle (Host, 2021)
Australský thriller, v němž se během školního výletu v divočině ztratí několik dívek. Pohltila je snad hora Duchů, která je podle legend místem smrti? Když se v divočině tasmánských hor během školního výletu ztratí skupina náctiletých děvčat, obyvatelé Limestone Creeku okamžitě zpozorní. K takovému zmizení zde nedošlo poprvé a pověsti o Hladovci a hoře Duchů dodnes nedají místním spát. Od začátku je však jasné, že v horách někdo hraje nečistou hru. Hlavním podezřelým se stává místní drogový dealer -- otec jedné z nezvěstných dívek. Detektiv Con Badenhorst ovšem ví, že v tomto městě, plném zkorumpovaných policistů, politického intrikaření a dávných tajemství, se nedá věřit nikomu. Zvlášť když je sestra jedné z pohřešovaných hvězdou internetu a zřejmě toho o zmizení ví mnohem víc, než je ochotná prozradit. Je možné, že tahle partička dospívajících děvčat není tak nevinná, jak by se mohlo zdát? Nakladatelská anotace. Kráceno