Code 93 : Autentický thriller psaný skutečným kriminalistou - Norek Olivier, 1975- (Práh, 2019)
Francouzský krimithriller o závažných zločinech, vyšetřovaných pařížským policejním komisařstvím v čele s kapitánem Victorem Costou. Skupina z departementu 93 a její ostřílený velitel Costa se ve své nezáviděníhodné činnosti střetává výhradně s případy vražd. Pohybuje se běžně mezi pitevnou, brlohy feťáků a občas i sídly vyšších kruhů, tentokrát však brutalita zločinů překročila obvyklou mez. Středem dění je zmizení a smrt mladé ženy Camille, s níž souvisí řada brutálních násilností. Thriller s detektivními prvky, jehož drsná autentičnost pramení z osobních zkušeností úspěšného autora-kriminalisty