Beze stopy : Jessica Shawová vyšetřuje svůj první případ - Gray, Lisa (Vendeta, 2021)
Soukromá vyšetřovatelka Jessice Shawová si myslí, že už jí nemůže nic překvapit. Když ale obdrží fotku tříletého dítěte uneseného před pětadvaceti lety z Los Angeles, s úžasem ve zmizelé holčičce pozná sebe samu. Po hlavě se pouští do nejsložitějšího případu svojí kariéry: začíná pátrat po sobě samé.