Tonoucí - DeBoard, Paula Treick (Kalibr (Euromedia Group, 2020)
Liz McGinnisová si sama sebe nikdy nedovedla představit v luxusní čtvrti, jako je The Palms. Od chvíle, co se sem s rodinou nastěhovali, se tu mezi místními "Stepfordskými paničkami" cítí jako outsider. I tak je odhodlaná zařídit, aby to fungovalo - kvůli sobě, svému příteli Philovi a dceři Danielle. The Palms ale není tak idylické místo, jak se na první pohled zdá. Liz brzy zjišťuje, že tady, kde reputace znamená úplně všechno, nemůže věřit ani těm nejpřátelštějším. Takže když o její plachou dceru jeví zájem okouzlující dívka odvedle, Kelsey, připadá jí to podezřelé. Zatímco Kelsey je v McGinnisově domácnosti pomalu jako doma, Lizin vztah s Danielle a Philem je čím dál napjatější. Zdá se, že její rodina má co skrývat a nepotrvá dlouho a jejich vysněný život na vysoké noze se vymkne kontrole