Prokletí domu U Dvou růží : Případy královského soudce Melichara - Bauer, Jan, 1945- (Euromedia Group, a.s., 2023)
Další ze série historických detektivek odehrávajících se za vlády Jana Lucemburského. Tentokrát je v Praze v domě U Dvou růží zabit bohatý kupec Walram z Weisburgu. Další případ pro odvážného Melichara, královského soudce.