Kuchyně chovatele a zahrádkáře : Drůbež-drobné domácí zvířectvo-zelenina-ovoce-vejce-houby /

Kuchařské předpisy jsou zaměřeny zejména na zužitkování zeleniny, pěstované na zahrádce, a na zpracování drůbežího a králíčího masa, zvěřiny, hub, vajec a ovoce. Kuchařka přináší pestrý výběr předkrmů, polévek, hlavních jídel, omáček, salátů, moučníků a různých specialit z vajec a hub....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Fialová, Juliana Anna (Autor), Novotný, Josef (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1974
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641.5(083.12)(024)
Jednotka 14998 Dostupné  Požadavek