Kuchyně chovatele a zahrádkáře : Drůbež-drobné domácí zvířectvo-zelenina-ovoce-vejce-houby /
Kuchařské předpisy jsou zaměřeny zejména na zužitkování zeleniny, pěstované na zahrádce, a na zpracování drůbežího a králíčího masa, zvěřiny, hub, vajec a ovoce. Kuchařka přináší pestrý výběr předkrmů, polévek, hlavních jídel, omáček, salátů, moučníků a různých specialit z vajec a hub....
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1974
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Oddělení pro dospělé
Signatura: |
641.5(083.12)(024)
|
---|---|
Jednotka 14998 | Dostupné Požadavek |