Abychom netloustli /
Z druhého vydání příručky, která informuje o zásadách správné výživy, o vhodné kuchyňské úpravě redukčních jídel a přináší základní diety pro otylé, pro ovocné a zeleninové odlehčovací dny, pro ostré a mírné redukční diety, byly vypuštěny historky J. Šejbalové o jídle a hercích. Rovněž došlo k obměn...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1976
|
Vydání: | 2., přeprac. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Z druhého vydání příručky, která informuje o zásadách správné výživy, o vhodné kuchyňské úpravě redukčních jídel a přináší základní diety pro otylé, pro ovocné a zeleninové odlehčovací dny, pro ostré a mírné redukční diety, byly vypuštěny historky J. Šejbalové o jídle a hercích. Rovněž došlo k obměně některých předpisů na přípravu dietních jídel. |
---|---|
Popis jednotky: | 50000 výt. Věcný rejstřík S tb. v textu Obálka a vazba: Daniela Havlíčková |
Fyzický popis: | 231, [1] s. |