Abychom netloustli /

Z druhého vydání příručky, která informuje o zásadách správné výživy, o vhodné kuchyňské úpravě redukčních jídel a přináší základní diety pro otylé, pro ovocné a zeleninové odlehčovací dny, pro ostré a mírné redukční diety, byly vypuštěny historky J. Šejbalové o jídle a hercích. Rovněž došlo k obměn...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Doberský, Přemysl (Autor), Horáčková, Jitka (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1976
Vydání:2., přeprac. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Z druhého vydání příručky, která informuje o zásadách správné výživy, o vhodné kuchyňské úpravě redukčních jídel a přináší základní diety pro otylé, pro ovocné a zeleninové odlehčovací dny, pro ostré a mírné redukční diety, byly vypuštěny historky J. Šejbalové o jídle a hercích. Rovněž došlo k obměně některých předpisů na přípravu dietních jídel.
Popis jednotky:50000 výt.
Věcný rejstřík
S tb. v textu
Obálka a vazba: Daniela Havlíčková
Fyzický popis:231, [1] s.