70 minutek /
Další sešitek "sedmdesátek, přináší návody k přípravě minutek ze všech druhů mas, drůbeže, ryb, zvěřiny, vnitřností, uzenin, sýrů, zeleniny i ovoce. Množství surovin je u každého receptu určeno 4 osobám.
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Merkur,
1970
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Další sešitek "sedmdesátek, přináší návody k přípravě minutek ze všech druhů mas, drůbeže, ryb, zvěřiny, vnitřností, uzenin, sýrů, zeleniny i ovoce. Množství surovin je u každého receptu určeno 4 osobám. |
---|---|
Popis jednotky: | 20000 výt. |
Fyzický popis: | 79, [1] s. |