70 minutek /

Další sešitek "sedmdesátek, přináší návody k přípravě minutek ze všech druhů mas, drůbeže, ryb, zvěřiny, vnitřností, uzenin, sýrů, zeleniny i ovoce. Množství surovin je u každého receptu určeno 4 osobám.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Bajtek, Josef (Autor), Kuliš, Jiří (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Merkur, 1970
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Další sešitek "sedmdesátek, přináší návody k přípravě minutek ze všech druhů mas, drůbeže, ryb, zvěřiny, vnitřností, uzenin, sýrů, zeleniny i ovoce. Množství surovin je u každého receptu určeno 4 osobám.
Popis jednotky:20000 výt.
Fyzický popis:79, [1] s.