A přidáme něco fantazie /
V knížce, určené hlavně mladým lidem, je shrnuta řada nejen starých osvědčených receptů z české kuchyně, ale i pestrý výběr dalších předpisů k přípravě snídaní, přesnídávek, předkrmů, moučníků i večeří. Nechybějí ani typická jídla zahraničních kuchyní i poučení o použití konzerv, polotovarů i jiných...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Mladá fronta,
1965
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Dobrý vítr
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | V knížce, určené hlavně mladým lidem, je shrnuta řada nejen starých osvědčených receptů z české kuchyně, ale i pestrý výběr dalších předpisů k přípravě snídaní, přesnídávek, předkrmů, moučníků i večeří. Nechybějí ani typická jídla zahraničních kuchyní i poučení o použití konzerv, polotovarů i jiných výrobků našeho potravinářského průmyslu. |
---|---|
Popis jednotky: | 21000 výt. Věcný rejstřík |
Fyzický popis: | 169, [3] s. |