A přidáme něco fantazie /

V knížce, určené hlavně mladým lidem, je shrnuta řada nejen starých osvědčených receptů z české kuchyně, ale i pestrý výběr dalších předpisů k přípravě snídaní, přesnídávek, předkrmů, moučníků i večeří. Nechybějí ani typická jídla zahraničních kuchyní i poučení o použití konzerv, polotovarů i jiných...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Břízová, Joza (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Mladá fronta, 1965
Vydání:1. vyd.
Edice:Dobrý vítr
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:V knížce, určené hlavně mladým lidem, je shrnuta řada nejen starých osvědčených receptů z české kuchyně, ale i pestrý výběr dalších předpisů k přípravě snídaní, přesnídávek, předkrmů, moučníků i večeří. Nechybějí ani typická jídla zahraničních kuchyní i poučení o použití konzerv, polotovarů i jiných výrobků našeho potravinářského průmyslu.
Popis jednotky:21000 výt.
Věcný rejstřík
Fyzický popis:169, [3] s.