Moderní mléčná kuchařka : Mléčné pokrmy, lahůdky a nápoje /
Receptář vychází z hledisek racionální výživy a snaží se obohatit náš jídelníček o pokrmy z mléka a mléčných výrobků. Zařazuje jak typické mléčné pokrmy, tak i předpisy na množství jídel z masa, drůbeže, ryb a zeleniny, při jejichž přípravě se mléko uplatňuje jako významná složka. Kuchařka také prop...
Uloženo v:
Médium: | Kniha |
---|---|
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1973
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Oddělení pro dospělé
Signatura: |
641.5 :637.1/.3
|
---|---|
Jednotka 13986 | Dostupné Požadavek |