Domácí konzervování ovoce a zeleniny /

První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Hostašová, Božena (Autor), Němec, Eduard (Autor), Vlachová, Libuše (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1980
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641.4
Jednotka 19789 Dostupné  Požadavek