Domácí konzervování ovoce a zeleniny /

První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Hostašová, Božena (Autor), Němec, Eduard (Autor), Vlachová, Libuše (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1980
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01598ma 2a2200301 454500
001 4227400000006968
005 20221204205103.0
008 0614s1980----xr ---------u-------cze-d
020 |c 35.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.4 
100 1 |a Hostašová, Božena  |4 aut  |9 8399 
245 1 0 |a Domácí konzervování ovoce a zeleniny /  |c [Autoři: ] Božena Hostašová, Eduard Němec, Libuše Vlachová ; Předml : Stanislav Hejda ; Il. Alena Máchová ; . Fot. : Eva a Tomáš Dvořákovi 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1980 
300 |a 273, [1] s. 16 s. barev. fot. příl. : tb 
500 |a 40000 výt. 
500 |a Rejstřík technologických postupů 
500 |a Il. tit. list 
500 |a Obálka a vazba: Daniela Havlíčková 
520 2 |a První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. 
653 |a Ovoce  |a konzervování v domácnosti  |a příručky 
700 1 |a Němec, Eduard  |4 aut  |9 8400 
700 1 |a Vlachová, Libuše  |4 aut  |9 217 
910 |a LIG502 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 10800  |d 10800 
993 |0 0  |1 422740019789  |4 0  |6 6414_  |7 0  |9 11869  |a 35.00  |b 0  |c 19789  |d 1999-06-14  |e 0  |f DOSP  |g 641.4  |h 35.00  |l DOSP  |r 2022-11-20  |t 5  |w 2022-11-20  |y KN