Domácí konzervování ovoce a zeleniny /
První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1980
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01598ma 2a2200301 454500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4227400000006968 | ||
005 | 20221204205103.0 | ||
008 | 0614s1980----xr ---------u-------cze-d | ||
020 | |c 35.00 Kč | ||
040 | |a |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
080 | |a 641.4 | ||
100 | 1 | |a Hostašová, Božena |4 aut |9 8399 | |
245 | 1 | 0 | |a Domácí konzervování ovoce a zeleniny / |c [Autoři: ] Božena Hostašová, Eduard Němec, Libuše Vlachová ; Předml : Stanislav Hejda ; Il. Alena Máchová ; . Fot. : Eva a Tomáš Dvořákovi |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Avicenum, |c 1980 | ||
300 | |a 273, [1] s. 16 s. barev. fot. příl. : tb | ||
500 | |a 40000 výt. | ||
500 | |a Rejstřík technologických postupů | ||
500 | |a Il. tit. list | ||
500 | |a Obálka a vazba: Daniela Havlíčková | ||
520 | 2 | |a První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. | |
653 | |a Ovoce |a konzervování v domácnosti |a příručky | ||
700 | 1 | |a Němec, Eduard |4 aut |9 8400 | |
700 | 1 | |a Vlachová, Libuše |4 aut |9 217 | |
910 | |a LIG502 | ||
942 | |c KN |6 _ | ||
999 | |c 10800 |d 10800 | ||
993 | |0 0 |1 422740019789 |4 0 |6 6414_ |7 0 |9 11869 |a 35.00 |b 0 |c 19789 |d 1999-06-14 |e 0 |f DOSP |g 641.4 |h 35.00 |l DOSP |r 2022-11-20 |t 5 |w 2022-11-20 |y KN |