Drůbeží speciality /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Houžvička, Alois (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Merkur, 1971
Vydání:2. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 00850ma 2a2200265 454500
001 4227400000006969
005 20221120145512.0
008 0614s1971----xr ---------u-------cze-d
020 |c 11.50 Kč 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.5 
100 1 |a Houžvička, Alois  |4 aut  |9 8401 
245 1 0 |a Drůbeží speciality /  |c Alois Houžvička 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1971 
300 |a 125, [1] s. 
500 |a 10000 výt. 
500 |a Pozn. 
500 |a S obr. v textu 
500 |a Na obálce použito barev. fot. Milana Škarýda 
653 |a Drůbež  |a předpisy kuchařské  |a Kuchařky (knihy)  |a receptury 
910 |a LIG502 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 10801  |d 10801 
993 |0 0  |1 422740012344  |4 0  |6 6415_  |7 0  |9 11870  |a 11.50  |b 0  |c 12344  |d 1999-06-14  |e 0  |f DOSP  |g 641.5  |h 11.50  |l DOSP  |r 2022-11-20  |t 5  |w 2022-11-20  |y KN