Vaříme na víkendu /

Obsahuje předpisy na rozmanité, osvěžující a lehce stravitelné pokrmy, které respektují zásady správné výživy. Kromě teplých a studených polévek uvádí předpisy na úpravu masa, ryb, drůbeže, pokrmy z uzenin, hub a konzerv, dále recepty na vaječná a zeleninová jídla, různé přílohy, saláty, toasty, stu...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vlachová, Libuše (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Avicenum, 1981
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!

Oddělení pro dospělé

Informace o exemplářích z: Oddělení pro dospělé
Signatura: 641.5 (083.12)
Jednotka 20743 Dostupné  Požadavek